Usluge i rješenja

Jeste li pripremljeni za cyber napad? Naš certificirani tim nudi širok spektar rješenja za cyber sigurnost stvorenih kako bi zaštitili Vašu organizaciju te umanjili štetu u slučaju incidenta.

Sigurnosni operativni centar (SOC)

SOC je centralizirano rješenje za informacijsku sigurnost usmjereno na kontinuirano praćenje i zaštitu organizacije čuvanjem njezinih informacija, infrastrukture i poslovanja od napada.Naše rješenje nadgleda Vašu mrežu 24/7. Pokrivamo sva tri aspekta koja trebate za osiguranje informacijske sigurnosti Vaše organizacije: implementiramo tehnologiju, razvijamo sigurnosne procese i imamo tim koji nadgleda svakodnevno poslovanje.

Time se omogućuje pravodobno otkrivanje vanjskih i unutarnjih prijetnji, poboljšano otkrivanje incidenata i odgovor na incidente, poboljšane mogućnosti forenzičke istrage i sveukupnu prevenciju incidenata.

Odgovor na incidente

Što ako se sigurnosni incident već dogodio? Trebate li tim za brzo djelovanje?Ovdje uskaču naši stručnjaci: koordiniraju i izvode složene forenzičke usluge, pomažu Vam u očuvanju podataka i upravljanju posljedicama sigurnosnih incidenata.

Pružamo usluge u svakom koraku procesa reakcije na incidente (priprema, otkrivanje i identifikacija, nadziranje, ispravljanje, oporavak, lekcije). Krajnji cilj nam je vratiti Vas na pravi put - što je brže moguće.

Usluge jačanja obrane

Pomoći ćemo u zaštiti Vaše ključne poslovne imovine od cyber napada. Kako?Pomažemo Vam u podizanju ljestvice za potencijalne napadače čineći Vaše mreže otpornijima te incidente vidljivijima. Svaka će organizacija u nekom trenutku doživjeti napad.

Naša misija je pomoći Vam zaštiti svoje poslovanje te umanjiti štetu i troškove.

Ako želite saznati nešto više o nama, pripremili smo za Vas detaljnu brošuru. Pogledajte je ovdje.

download

Naše usluge

Savjetovanje

Upravljanje, rizici i usklađenost, Procjene i testiranja, Edukacije i radionice

Prikaži više