Savjetovanje

Što više znate o ranjivosti svoje organizacije, to možete više ojačati sigurnost. Naši timovi su ovdje kako bi Vam pružili sve potrebne stručne savjete.

Želite li uz pomoć sredstava osiguranih Nacionalnim planom za oporavak i otpornost podići razinu sigurnosti Vaše organizacije?

Diverto je za Vas pripremio pakete usluga informacijske sigurnosti kako bi Vam pomogli u odabiru prvog koraka!

Upravljanje, rizici i usklađenost

U fokus stavljamo procese, tehnologiju i ljude kako bismo osigurali da je Vaša ključna imovina zaštićena.Savjetujemo kako poboljšati Vaše poslovne rezultate kroz identifikaciju najvrjednije imovine, kvantificiranje i upravljanje rizikom, kao i usklađivanje sa standardima i zakonodavstvom.

Procjene i testiranja

Vršimo sveobuhvatni pregled i procjenu stanja informacijske sigurnosti organizacije.Ona može uključivati otkrivanje ranjivosti i penetracijske testove na aplikacijama, infrastrukturi, IoT opremi, industrijskim kontrolnim sustavima (ICS) kao i testove socijalnog inženjeringa, red teaming, purple teaming te mnoge druge.

Edukacije i radionice

Pružamo prilagođene treninge iz ofanzivne “upoznaj svog neprijatelja” perspektive.Naši treninzi omogućuju praktičan prijenos znanja i povećanje svijesti o informacijskoj sigurnosti unutar organizacije.

Provodimo seminare i radionice o informacijskoj sigurnosti prilagođene potrebama klijenata.

Naše usluge

Usluge i rješenja

Sigurnosni operativni centar, Odgovor na incidente, Usluge obrane

Prikaži više